harimaa

Moikka!

Vision paremmasta tuleavaisuudesta.

Unelma on se, että ihmiset olisivat energisempiä ja inspiroituneempia heidän omasta elämästään, jotta heillä olisi fyysisesti, mentaalisesti, henkisesti sekä emotionaalisesti parempi olla.

Suurin intohimoni on auttaa sinua saavuttamaan energisempi olotila. Sen mitä opetan asiakkailleni, teen myös 100% itse. En jätä mitään arvailujen varaan.

Sinä olet vastuussa 100% omasta elämästäsi

Annan tämän blogin kautta yrittäjille ja johtotehtävissä oleville henkilöille vinkkejä energiatasojen nostamiseen ja kaikkeen mikä liittyy hyvinvoinnin ja jaksamisen nostamiseen, jotta elämä olisi enemmän balanssissa.

Kenelläkään ei ole nykypäivänä aikaa etsiä uutta tietoa internetin syövereistä, joten annan tämän blogin kautta sinulle yksinkertaisia ja helppoja vinkkejä sekä käytännön menetelmiä, joiden avulla saat parhaan mahdollisen hyödyn irti.

Voittavat tavat, positiiviset ajattelumallit ja valmennusyhteisö on kuin karuselli, jonka momentumiin haluat päästä käsiksi.

Olen tällä blogillani auttamassa ja palvellakseni sinua. Yritykseni ja blogini on rakennettu rakkaudesta ja intohimosta hyvinvointia ja tuloksia kohtaan. En tunne eläväni missään muualla enemmän kuin saavuttamalla asiakkaan kanssa tuloksia.

Blogini, videoni Youtubessa sekä viikkokirjeeni on maksuton. Maksullisten verkkokurssien, kolutuksien ja henkilökohtaisten sparrausten avulla tulet saamaan kaiken hyödyn ja tulet pääsemään tuloksiin.

Autan sinua löytämään arkeesi voittavat tavat, joiden avulla minkä tahansa tavoitteen saavuttaminen on mahdollista.

Lue lisää tapa-akatemiasta

Blogin takana on yritys 

Kyllä, tämän blogin takana on yritys ja tule myymään tuotteitani ja palveluitani täällä. Tekstien avulla voin palvella vain tietyn verran ihmisiä, koska todelliseen muutokseen tarvitaan aina henkilö tai yhteisö, joka haastaa ajatuksiasi. Blogissa julkaisemani sekä Youtubessa julkaisemani tavara on täysin ilmaista ja tulee jatkossakin olemaan täysin ilmaista.

Tieto sisältää paljon uusia ajatuksia, pyrkii auttamaan sinua matkallasi eteenpäin.

En ole täydellinen. En ole ”guru”. Teen virheitä, olen inhimillinen, olen ihminen ja minullakin on tottakai tunteet. Minulla ei ole kaikkiin asioihin vastauksia ja minullakin on silloin tällöin ”alhaisen” energian päiviä.

Blogin ja Youtube sisältö on ilmaista

Olen sitoutunut  siihen, että tulen antamaan parhaat vinkkini sinulle ja oppini vuosien varrelta. Pidän sisältöni mahdollisimman rehellisenä, täynnä informaatiota ja täynnä toimivia vinkkejä.

En ole siis täydellinen, joten älä odota täydellisyyttä tai täydellistä katsantaa tieteellisiin artikkeleihin, koska elämä ei ole koskaan pelkkää tieteellistä sanomaa. Eikä se ole tämän blogin tarkoituskaan…

Annan tässä blogissa parhaat mahdolliset vinkit:

– energiatasojen nostamiseen
– päivittäiseen jaksamiseen
– omien tavoitteiden saavuttamiseen (fyysisesti)
– löytämään merkitystä enemmän sille, kuka olet ja mitä oikeasti haluat

Tässä kuvassa olin kouluttamassa +1500 yrittäjää rutiineista 

Unelmani on inspiroida miljoonia ihmisiä elämään syvimpien arvojensa puolesta

Unelmani on jättää tähän maailmaan perintö uusille sukupolville.

Haluan auttaa elämäni aikana miljoonia ihmisiä nostamaan heidän päivittäistä energiatasojaan ja kulkemaan matkaa kohti heidän syvintä ja tärkeintä tavoitettaan.

Tämä unelma vie minua eteenpäin ja antaa ihan valtavan määrän energiaa omaan tekemiseen. Haluan jakaa tästä myös muille. Siksi valmennan.

Ja en koskaan olisi löytänyt suurinta syytä ”miksiJOS en olisi itse opiskellut tai ollut valmis maksamaan PALJON valmennuksista.

Tuhansien tuntien opiskelu ja valmistautuminen

+ 10 vuotta henkilökohtaista sekä ammatillista kasvua
+ 8 eri mentoria (isoimpina miljonäärit: Steve Neale, Hilde Saele ja Tim Storey)
+ 500 kirjaa,
+ 80 seminaaria,
+ 100 000 euroa käytettyä rahaa opiskeluun…
+ 7 vuotta päivittäistä meditaatiota…
+ 5 henkistä seremoniaa

Tiedän todella paljon elämäntapamuutoksesta ja tuloksien tekemisestä.

Olen nyt jo erittäin ylpeä, että olen saanut auttaa reilua +1000 yrittäjä / johtaja asiakasta saavuttamaan energisemman olotilan ja löytämään arkeensa sellaiset rutiinit ja toimintamallit, jotka palvelevat ja saavat aikaan elämässä momentumin.

Momentum on voima, joka tuo tuloksia elämääsi

Momentumin voi kuvata esimerkiksi vanhan vesipumpun avulla.

Kun aloitat pumppaamaan, vettä ei juurikaan tule. Kun jatkat pumppaamista, vettä alkaa tulemaan vähän. Jos jatkat pumppaamista, vettä tulee pumpusta reilusti.

Olen myös ylpeä siitä että tämän blogin kautta saan palvella kuukausittain 40 000 – 100 000 ihmistä.

Vaikka olenkin tavoitteessani täysin alussa, uskon siihen että elämässä vaikuttaa korkoa korolle efekti.

Valinnat + käytös + tapa + aika = tavoitteen saavuttaminen

Olen valmentanut ja auttanut yli 1000 yrittäjää ja johtajaa olemaan itsevarmempia, energisempiä ja rakentamaan elämästä paikka jossa on hyvä olla.

Blogistani et löydä mitään näistä:

– mutua
– teoreettista liiba laabaa
– höttöä

Saat blogissa käytännönläheisiä sekä konkreettisia tehtäviä ja vinkkejä. Vinkit, ohjeet ja virheet olen henkilökohtaisesti testannut tai oppinut itseäni viisaammilta, jotta sinä säästäisit aikaasi sekä rahaa.

Olen suuresti kiitollinen että luit tänne asti. Toivon että tämä on alku meidän yhteiselle matkalle, jota saamme kulkea. Haluaisin tietää sinusta enemmän, kuka olet, miksi haluat saada enemmän elämältäsi ja mitkä asiat saavat sinut syttymään.

Paras tapa on hypätä mukaan tapa-akatemiaan, johon voit varata paikkasi 70€/kk hinnalla. 

Toiseksi paras tapa on liittyä sisäpiiriin, johon pääset tästä

Kolmanneksi paras tapa on tietysti varata aika kalenteristani. (huom vain yrittäjille ja johtajille)

En jaa ideoitani sosiaalisessa mediassa vaan jaan kaikki vinkkini sisäpiirille tarkoitetussa viikkokirjeessä. Viikkokirje tulee aina sunnuntaisin klo 09.00, joten voit nukkua sunnuntaina rauhassa pitkään, keittää kupin lämmikettä ja nauttia kiireettömästä aamusta.

Kaiken kukkuraksi saat valita itsellesi sopivan maksuttoman liittymislahjan.

Ole matkallani auttamassa miljoona ihmistä parempaan fyysiseen, henkiseen, emotionaaliseen ja mentaaliseen kuntoon.

Jos koet että blogini olisi hyvä tietolähde, voit jakaa postauksiasi omissa somekanavissa vapaasti. Tällä tavalla yhä suurempi osa yrittäjiä sekä johtajia näkee, mitä teen ja he saavat apua omaan hyvinvointiinsa.

Click here to subscribe
https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-64894615-1