Ajattelumme on ainut asia elämässämme, johon voimme oikeasti vaikuttaa

Thomas Edison alkoi puhua ja visualisoida koneesta, joka sytyttäisi kirkkaan valon. Hän tosin epäonnistui 10 000 kertaa, ennen kuin sai sähkölampun keksittyä. Lopulta hän kuitenkin onnistui siinä, mitä oli suunnitellut.

Haluatko vaikuttaa ajatteluusi negatiivisesti?

Haluatko syöttää alaspäin vetävää sisältöä alitajuntaasi?

Voimme nimittäin päättää ajatuksemme.

Kaikki ympärillämme on energiaa

Olisitko valmis tekemään pieniä uhrauksia, jotta ajattelusi kirkastuisi

Olisitko valmis nostamaan oman ”värähtelysi” korkeammalle, jotta vedät magneetin lailla haluamiasi asioita puoleesi?

Värähtelyn nostaminen ei synny itsestään, vaan vaatii työtä ja aikaa. Alku on todella hidasta, mutta jossain vaiheessa omat energiatasosi ja kehittymisesi ihmisenä kasvavat aivan uusiin ulottuvuuksiin. Prosessissa puhutaan vuosista.

Muutos tapahtuu hetkessä, mutta muutoshetkellä matka on vasta alkanut. 

15 työkalua unelmien saavuttamiseen

 1. Vältä uutisia

Oli elämäni paras päätös lopettaa päivittäinen uutisten lukeminen viisi vuotta sitten. Kolme viikkoa uutisten lukemisen lopettamisen jälkeen, huomasin keskittyväni enemmän asioihin, joita oikeasti haluan elämältäni. En enää miettinyt niin paljon, mitä hirveyksiä maailmalla tapahtuu, vaan keskityin ennemminkin siihen, että minulla oli hyvä olla.

Itsekästä? Ehkä. Totean vain, että ketä varten elät, jos et itseäsi varten?

2. Meditoi tai tee mindfulnessharjoituksia

Meditoinnin tarkoituksena on auttaa löytämään sisäinen rauhasi.

Lue lisää meditoinnista:
Mitä hyötyä on meditaatiosta?

3. Kohtaa pelkosi

Rakastan tätä aihetta. Pelko on varmastikin kaikille ihmisille tuttu. Syke ja verenpaine nousee, ehkä pieni hikipisara turskahtaa otsalle samalla. Paita menee märäksi selästä sekä kainaloista.  Ihminen on valmiina joko taistelemaan tai pakenemaan.

Puhutaan kaavasta:
tavoite + usko x toiminta – pelko = TULOS

Menestyneet ja epäonnistuneet ihmiset erottaa siitä, että menestynyt ihminen toimii pelosta huolimatta.

4. Ota 100% vastuu itsestäsi

Et saavuta ainuttakaan unelmaa, jos et ota vastuuta siitä, mitä teet, mitä sanot tai olet jättänyt sanomatta.
Ota vastuu kaikesta!

5. Luo oikeat rutiinit

Rutiinit ovat päivittäin toistettavia asioita, joita ihminen tekee unelmansa eteen. Jokainen menestynyt ja unelmiaan saavuttanut ihminen työskentelee vähintään tunnin päivässä unelmiensa eteen.

6. Manifestoi

Manifestointi on ”toivomusten” lähettämistä ja asioiden pyytämistä universumilta. Manifestoinnissa ei ole mitään noituutta, vaan se on yksi tapa nostaa omaa ”värähtelytasoa”.

Visualisoi unelmiesi elämä eteesi. Mitä teet, kenen kanssa, miten?

Pyri saamaan kaikki aistit mukaan visualisointiin. Tunne, haista, maista, näe ja kuule. Fiilistele unelmaa mahdollisimman pitkään.

7. Lue affirmaatioita

Affirmaatiot ovat päivittäin toistettavia lauseita ja uskomuksia, joita syötetään alitajunnalle. Affirmaatioita lukiessa olisi hyvä saada vahva tunne mukaan toimintaan, jotta vanhat uskomukset olisivat mahdollista saada järkkymään.

8. Mene epämukavuusalueelle x 100

Tee jotain todella epämiellyttävää. Mene ISOSTI epämukavuusalueelle, jopa niin isosti, että keho reagoi. Minulle tämä oli julkinen puhuminen 1500 ihmiselle rutiineista.

Kolmea päivää ennen lavalle menoa kehoni nosti korkean kuumeen, jonka seurauksena olisin halunnut perua koko esiintymisen.

H-hetki tuli ja nousin lavalle jännityksestä huolimatta. Puhe oli paljon harjoiteltu ja meni paremmin kuin olin visualisoinut. Tänä päivänä minua ei enää pelota puhua 1500 ihmiselle, koska mukavuusalueeni on kasvanut todella rajusti.

9. Ympäröi itsesi viisaammilla ihmisillä

Olet viiden lähimmän ihmisen summa. Etsi ympärillesi ihmisiä, jotka ovat jo saavuttaneet unelman, minkä haluat itsekin saavuttaa. Ihmiset, jotka ovat jo saavuttaneet oman unelmansa auttavat mielellään muitakin ihmisiä. Se ei ole keneltäkään pois.

Ja taas… itsekästä? Ehkä, mutta ketäs varten täällä taas elettiinkään?

10. Opiskele

Aiheet, joita suosittelen:

– maailmankaikkeuden toiminta
– energia
– ihmisyys
– menestyminen
– myynti
– markkinointi
– tavoitteiden tekeminen
– johtaminen
– henkilökohtainen kasvu
– hyvinvointi
– kommunikointi

11. Kasva

kova työ + lepo = KEHITYS

Tee kovasti töitä unelmasi eteen, mutta huilaa välillä, jotta tapahtuu kehitystä.

12. Treenaa

Treenaaminen pitää hyvää huolta ihmisen fyysisestä kehosta ja jokainen tietää, että treenaamalla oma jaksaminen on aivan huippuluokkaa. Ilman fyysisen kunnon ylläpitämistä on vaikea päästä unelmiinsa.

13. Syö energiarikasta ruokaa

Ravinto on lääke tai se voi olla myrkky. Sinä päätät. Syötkö puoli kiloa päivässä kasviksia ja marjoja? Oletko siivonnut ruokakaappisi epäterveellisestä ruoasta?

Lue mitä kehosi tarvitsee:
Ravinnon ABC

14. Tee päätös

Ilman päätöstä ei oikeasti tule minkäänlaisia tuloksia. Päätös pitää olla iso ja tunteella tehty, koska silloin sitoutuminen on paras mahdollinen.

Päätä saavuttaa unelmasi!

15. Aloita!

Mitään ei tapahdu, jos et tee mitään. Sillä ei ole mitään merkitystä teetkö jonkin virheen vai et. Aloita jostain.

Kuvittele kahta eri skenaariota:

Olet elänyt viisi vuotta eteenpäin tästä hetkestä. Katsot elämääsi taaksepäin ja huokaiset helpotuksesta, miten mahtavia kokemuksia ja tarinoita oletkaan saanut. Muistelet sitä päivää ilolla, kun aloitit kulkea unelmiasi kohti. Olit tehnyt elämäsi parhaan päätöksen.

Olet elänyt viisi vuotta eteenpäin tästä hetkestä. Katsot elämääsi taaksepäin ja huomaat, että olet kyllä saanut erilaisia kokemuksia, mutta siitä huolimatta olet allapäin, syytät muita ja harmittelet omaa pahaa oloasi. Syytät edelleen itseäsi siitä, että et tehnyt päätöstä aloittaa ja nyt tuntuu siltä, että olet jo liian vanha.

Unelma luo merkityksen elämään. Ihmisellä on sisäinen halu kulkea asioita kohti, jotka oikeasti merkitsevät. Koskaan ei ole liian myöhäistä.

Aloita tänään kulkemaan unelmiasi kohti.

Lue lisää samantyylisiä artikkeleita:
8 työkalua, miten unelmoit
Kuinka tasapainoista elämäsi on?
Kokeilin olla meditoimatta seitsemän päivää

https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-64894615-1