On todella mahtavaa että luet tekstiäni. Tämä artikkeli tulee olemaan todella tärkeä sinulle, joten suosittelen istumaan alas ja lukemaan koko tekstin loppuun. Tuntuuko siltä että junnaat paikallaan? Oletko kyllästynyt elämääsi? Oletko jumissa? Onko sinussa se potentiaali, minkä minä sinussa nään?

Minkälainen unelma sinulla on? Unelma voi olla mikä vain, mikä itsestä tuntuu hyvältä. Uusi auto, matka Thaimaaseen, rauhallinen olotila, tiputtaa painoa kymmenen kiloa?

Unelman pitää luoda sinulle hyvänolon tunteen.

Olen huomannut kun olen kysynyt asiakkailta, että mikä on heidän unelmansa, he eivät osaa yleensä vastata yhtään mitään. Miksi? Ihmiset harvoin unelmoivat mistään tai välttämättä eivät edes osaa unelmoida.

Tässä on yleisin syy miksi he eivät unelmoi:  heitä ei ole opetettu unelmoimaan.  Koko maailman väestöstä vain 5% unelmoi ja haaveilee. Mitä loput 95% tekee? Vastaus: he surffailevat airottoman veneen lailla keskellä suurta järveä.

Tuleeko unelmat eteen jos pelkästään unelmoi ja ei ole valmis eväänsäkään liikuttamaan ? No ei varmasti tule. On paskapuhetta että unelmat vain tulisivat luoksemme tekemättä mitään.

Miten sitten unelmoit?
Kohta annan sinulle työkalut miten voit haaveilla unelmia ja opetella kulkemaan niitä kohti. Unelmien konkretisoiminen tuo todella hyvän tunteen itselle, nostattaa mielialaa, hymyilyttää ja silloin tiedät mihin suuntaan olet menossa. Ihminen on siitä veikeä otus että kun olet kirjannut unelmia ylös ja näät unelmiasi päivittäin, alitajunta alkaa ohjaamaan meitä meidän unelmien suuntaan automaattisesti. Kokeile vaikka.

Tässä ohjeet, miten unelmoit:

1. Kirjoita kaikki mahdolliset unelmat ja haaveet paperille, anna itsellesi tähän aikaa 10 minuuttia.
2. Ympyröi näistä unelmista ne asiat, jotka ovat mielestäsi tärkeimpiä. 5-10 asiaa.
3. Kirjoita lyhyt tarina erilliselle paperille, siitä kun olet saavuttanut nämä 5-10 unelmaa. Minkälainen ihminen olet? Mikä on elämäntilanteesi? Miltä sinusta tuntuu? Maksimissaan 1 sivun mittainen.
4. Etsi internetistä kuvat näihin unelmiin. Kuvien täytyy olla hienot ja niiden pitää herättää tunteita sinussa.
5. Teetätä lähimässä valokuvausliikkeessä nämä 5-10 kuvaa.
6. Osta tyylikkäillä kehyksillä oleva taulu.
7. Laita taulun keskelle kirjoitus, jonka kirjoitit ja ympärille nämä kuvat jotka olet teettänyt
8. Ripusta taulu sellaiseen paikkaan, mistä näät nämä kuvat ennen nukkumaan menoa ja aina kuin heräät.

Nyt sinulla on unelmia, asioita mitä haluat elämältä. Miltä tuntuu? Nousiko hymy kasvoille? Jännittääkö? Minua jännitti ja minulla oli todella hyvä olo tämän harjoituksen jälkeen. Anna itsellesi tilaa. Nyt olet tehnyt mahdollisen käänteen elämässäsi, sinun täytyy varoa, koska unelmat saattavat toteutua.

Menestyäksesi, sinun täytyy tehdä muutos. Muutos tuottaa kipua. Ilman kipua et pysty muuttumaan, vaan mieli hallitsee sinua ja et tule menestymään. Hallitse kipua niin tulet menestymään. / Joonas Harimaa / Lifecoach

 

https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-64894615-1