”Ihmiset sanovat usein, että motivaatio ei kestä.
No, ei myöskään kylpeminen – siksi sitä suositellaan päivittäin
.” – Zig Ziglar

Jos sinulla olisi elämässäsi vain yksi päivä jäljellä ja sinun pitäisi käyttää se niin tuottavasti kuin vain mahdollista, mitä tekisit? Se, mitä teet viimeisenä päivänä, luo muiston sinusta. Mitä tekisit?

Jokainen ihminen eläisi luultavasti sen kyseisen päivän jokaisen minuutin täysillä ja käyttäisi tulevan 24h mahdollisimman hyvin.

Yleensä kun me ihmiset asetamme tavoitteita, olemme hyvin lyhytnäköisiä. Haluamme saada pikavoittoja ja tyydytystä nopeasti. Alamme pohtia, mitä kaikkea meidän pitäisi tavoitteen eteen tehdä ja kuinka monta kuukautta esimerkiksi elämäntapamuutoksen tekemiseen menisi, jos tänään aloittaisimme.

Kun huomaamme, että motivaatio jostain syystä katoaa, olemme taas ”normaalitilassa”. Motivaatio on hukassa, etkä saa itseäsi kuin pakottamalla liikkeelle. Tämä ei ole pitkässä juoksussa missään tapauksessa se oikea tie.

Yleensä ihminen saa uuden inspiraation ja yrittää samalla kaavalla uudestaan, kunnes motivaatio on taas loppu. Olemme inhottavassa oravanpyörässä. Tämä oravanpyörä täytyy saada loppumaan, jotta onnistut asettamassa tavoitteessasi. Kun asetamme tavoitteen ja teemme siihen suunnitelmaa, meidän olisi järkevä luoda taustalle päivittäiset tavat. Päivittäiset toimintamallit ja rutiinit, joita toistamme päivittäin.

”Sillä mitä tapahtui eilen, ei ole merkitystä.
Silläkään mitä tapahtuu huomenna, ei ole merkitystä.
Sillä on merkitystä, mitä teet tänään. ”
– Minä

Yksinkertaiset ohjeet, joita noudattamalla saat mahdollisimman paljon irti päivästäsi

 

1. Keskity yhteen tavoitteeseen päivässä

Jokaisella meillä on taipumuksia asettaa todella kunnianhimoisia tavoitteita eri elämän osa-alueille. Tämä johtaa siihen, että fokuksemme katoaa, emmekä yleensä saavuta mitään sen suurempaa.

Haluan muistuttaa, että vain 8 % ihmisistä onnistuu saavuttamaan uudenvuoden lupauksensa.

Elämä etenee todella nopeasti. Jos mietit aikaa taaksepäin, se tuntuu todella lyhyeltä hetkeltä. Sama koskee myös tulevaisuutta. Aika menee nopeasti, vaikka nyt ei välttämättä tunnu siltä. Jos elät tällä hetkellä elämääsi vain puolitehoilla, huomaat tulevaisuudessa, että elämäsi puree sinua omaan nilkkaasi.

Keskity yhteen tavoitteeseen ja juokse maaliviivan yli päivittäisen tavoitteen suhteen, koska voittajat juoksevat maaliviivan yli AINA.

2. Määrittele päivittäinen tehtävä sen mukaan, mikä tuo sinulle eniten tuloksia

Tämä on se karu totuus. On olemassa kymmeniä eri asioita, joita voit tehdä tavoitteen eteen, mutta vain muutama tärkeä asia tuo kaikista suurimmat tulokset.

Suosittelen, että kirjoitat kaikki toiminnot paperille ja asetat ne mieleiseesi tulosjärjestykseen.

Olet tekemässä elämäntapamuutosta ja haluat saada kiinteämmän kehon. Listaa ylös kaikki asiat, joita voisit päivittäin tehdä:

  • syödä hyvä aamupala
  • proteiinia 2 g / per painokilo/ per päivä
  • kävellä 10 000 askelta päivittäin
  • aamutreeni päivittäin
  • käydä salilla päivittäin
  • nukkua väh. 8h yössä
  • tehdä palautumisharjoituksia
  • suunnitella jokainen ateria
  • jne…
Listaa asiat tällä periaatteella ylös ja mieti mikä tuo elämääsi suurimman vaikutuksen. Jos tarvitset elämääsi palautumista ja kahdeksan tunnin unia, tee se. Jos tarvitset liikettä, koska olet huomannut että olet passiivinen, pyri kävelemään 10 000 askelta päivittäin.

Tee sopimus itsesi kanssa sen suhteen, mitä teet. Sano mitä teet ja tee mitä sanot.

Pyri jokainen päivä siihen, että olet yhden prosentin parempi, kuin eilen ja luo toiminnastasi päivittäinen rutiini.

Asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon matkan varrella

1. Yleensä me ihmiset toimimme niin, että viivytämme asian / tavoitteen tekemistä mahdollisimman pitkään ja juuri ennen deadlinea teemme asian pois alta hirveällä kiireellä.

Vinkki: Älä jätä päivittäistä toimintoasi hoidettavaksi juuri ennen nukkumaanmenoa.

2. Jostain syystä yritämme muuttaa kaikkea kerralla, kun olemme saaneet hommat käyntiin. Yritämme muuttaa yhden tavoitteen sijasta kahta tai jopa kolmea asiaa. Tavoitteenasi ei ole keskittyä kuin yhteen asiaan!

Vinkki: Keskity yhden asian tekemiseen viikosta kuukauteen. Älä polta itseäsi loppuun yrittämällä tehdä useaa eri asiaa samaan aikaan.

3. Emme juurikaan hallitse aikaamme.

Vinkki: Keskity jokaiseen tuntiin. Harjoittele läsnäoloa ja elä jokainen tunti ”täysillä” hereillä ollessasi. (Ettemme käyttäisi aikaa turhuuksiin).

4. Matkan varrella ajattelemme, että ”Olenhan tehnyt jo tarpeeksi tämän tavoitteen suhteen” ja palkitsemme itsemme. Todellisuudessa emme ole vielä saavuttaneet mitään, vaan haemme nopeaa mielihyvää.

Vinkki: Määritä, milloin palkitset itsesi. Pidä suunnitelmastasi kiinni.

Kyse ei ole suurista asioista, vaan hallitsetko pienet asiat hyvin. Kun hallitset pienet asiat elämässäsi hyvin, hallitset luultavasti koko paletin loistavasti.

Keskity yhteen päivään kerrallaan ja pyri siihen, että saavutat tavoitteen jokainen päivä. Tämä voimistaa sinua ja tuo sinulle pitkällä aikavälillä ne tulokset, jotka olet aina halunnutkin.

Yhden yön menestys on myytti. Mitä teet päivittäin ratkaisee ja luo sinulle paremmat todennäköisyydet menestyä elämässäsi. Olethan sen ansainnut.

Paranna prosentin verran toimintaasi jokainen päivä, koska ”korkoa korolle” -periaatteella olet tulevaisuudessa todella pitkällä. Jaa tämä artikkeli eteenpäin kaverillesi, joka voisi myöskin hyötyä yllä olevista vinkeistä.

Jos haluat saada ilmaisen 45 minuutin online-konsultaation, se on vielä mahdollista.

Konsultaatioita on mennyt tällä hetkellä niin paljon, että joudun hetken päästä sulkea ilmaisen konsultaation mahdollisuuden.

Konsultaation tarkoituksena on selvittää tämän hetken muutoksen tekemisen ongelmakohtasi. Annan sinulle selkeän toimintasuunnitelman, jota pääset toteuttamaan konsultaation jälkeen.

 

Lähetä minulle vain sähköpostiviesti tai varaa ilmainen online-aikasi alta:

https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-64894615-1