Joka keväinen rumba alkaa jälleen. Haluat olla timmissä kunnossa kesään mennessä ja saada ihailevia katseita biitsillä. Niinpä selaat verkon suuresta valikoimasta uusimman pikadieetin ja aloitat päättäväisesti sen. Pari viikkoa menee hyvin ja sitten motivaatio pysähtyy.

Ehkä työkaveri pyysi sinut kahville ja tarjosi pullan. Tai olit työpäivän jälkeen niin väsynyt ja nälkäinen, että se suklaapatukka “vain lähti mukaan”. Olipa syy mikä tahansa, petyit itseesi ja itsekuriisi joten luovutit laihduttamisen saman tien.

Tunnet morkkista muutaman viikon ja sätit itseäsi oikein kunnolla. Fiilis on maassa, itsetunto tipotiessään ja häpeä nousee kasvoille joka kerta, kun näet ystävän, jolle vannotit tällä kertaa onnistuvasi.

Olisiko aika katkaista tämä kierre lopullisesti?

Miksi et ole tiputtanut vielä painoasi pysyvästi

Yksinkertaisuudessaan et ole vielä onnistunut tiputtamaan painoasi, koska juokset kiiltävien esineiden perässä. Haluat saada sen nopeimman ja helpoimman ratkaisun ilman työtä. Haluat kuin ihmeen kaupalla, että eräänä aamuna kaikki ylimääräinen ja höllyvä massa ympäriltäsi on tipotiessään ja voit ylpeänä astella työpaikalle uuden kropan kanssa.

Pudotan sinut nyt pilvilinnoista alas ja sanon, että elät harhakuvitelmassa. Elämä ei mene näin ja sinä tiedät sen. Tiedät, että ilman omien rutiinien ja elämäntapojen muutosta, et tule koskaan saamaan tuloksia. Tiedät, että nopeat pikadieetit eivät toimi. Tiedät sen, koska olet edelleen ylipainoinen kaikesta yrityksestä huolimatta.

Tiedän, että kukaan ei halua kuulla tätä. Mutta tämä on totuus. Ja joskus totuus sattuu. Mutta vasta siinä vaiheessa kun kohtaat elämän realiteetit ja hylkäät lopullisesti pikadieetit, olet aloittamassa oikeaa polkua kohti pysyvää painonpudotusta.

Minä haluan, että sinä onnistut. Haluan sitä yhtä kovasti kuin sinäkin, ehkä jopa enemmän. Koska minulle on tärkeää, että sinä saat pysyvän painonpudotuksen ilman turhautumista ja häpeää. Minulle on tärkeää, että sinun ei enää koskaan tarvitse pudottaa painoa vaan voit nauttia koko loppuelämäsi kevyestä ja energisestä olotilasta.

Mitä sinun täytyy tehdä nyt?

Saavuttaaksesi todellisen painonpudotuksen, kuten sadat muut ennen sinua, tarvitset nämä neljä asiaa:

1. Oikein asetettu ja realistinen tavoite
2. Oikeat työkalut sekä opastusta, miten käytät niitä tehokkaasti
3. Realistisen mielikuvan siitä, millainen olet sen jälkeen, kun olet pudottanut painoasi
4. Valmentajan, joka ohjaa ja kulkee rinnallasi ja tukee matkaasi.

Näe peilistä se ihminen, joka oikeasti haluat olla

Kun menet peilin eteen, näky ei ole imarteleva. Huomaat välittömästi rakkauskilot lanteillasi ja koet häpeän tunnetta. Kun tapaat sukulaisia ja huomaat heidän arvostelevat katseet, tunnet itsesi riittämättömäksi.

Saattaa olla, että kun menet kauppaan, huomaat, että sama vaatekoko, mikä mahtui 5 vuotta sitten, ei enää mene päälle. Tämän johdosta sinua alkaa ahdistamaan ja ajatuskin ylimääräisistä kiloista lanteilla saa sinut masennuksen partaalle.

Etsit matkallasi erilaisia oikopolkuja onneen, mutta silti sinusta tuntuu, että et oikein saa mistään kiinni. Vellot epävarmuudessa, koska et tiedä, teetkö oikeita asioita vai et.

Unelmoit tilanteesta, jossa sinulla on hyvä olla kehossasi, olet energinen, jaksat suorittaa normaalia arkea kepeästi ja voit oikeasti hyvin.

Se, että haluat kevyeämmän olotilan ja kauniimman kehon on sinulle sallittua. Sinulla on oikeus jatkuvaan hyvään oloon ja tyytyväisyyteen.

”Miten ajattelet itsestäsi”, on todella tärkeässä roolissa kohti pysyvää painonpudotusta…

Muuttamalla negatiiviset ajatukset itsestäsi positiiviseksi, järjestelmäsi alkaa muuttumaan ja saavutat tuloksia todella nopeasti.

Lue lisää aiheesta: unohda vanhat uskomukset painonpudotuksesta ja keskity sen sijaan näihin…

Oikea malli on panostaa oikeisiin rutiineihin ja siihen, että saat oikeasti tukea matkallasi kohti kevyempää kehoa, jonka jälkeen jatkuvat painonpudotus yritykset ovat historiaa.

https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-64894615-1