Olen valmentanut vajaa 300 asiakasta ja huomannut, että jopa tuloksia tärkeämpi asia on ihminen, joka kuuntelee ja on kiinnostunut toisen elämästä.

 

Tilanne voi olla kotona seuraavanlainen:

 • lapset ovat kotona ja aikaa keskustella aikuisten kanssa on vähän
 • lapset ovat jo lentäneet pois pesästä
 • osalla asiakkaista ei ole lapsia tai he eivät halua lapsia
 • olet sinkku ja kaipaat keskusteluseuraa sekä siinä samalla haluat oppia, miten saada pysyvät ja terveelliset elämäntavat
 • olet parisuhteessa, mutta puolisosi ei ymmärrä elämäntapamuutoksen tekemisestä ja haluat luotettavan valmentajan tuen muutoksen tekemiseen

Tarpeesi voi myös olla, että haluat vain oppia lisää:

 • miten juuri minun pitäisi syödä oikealla tavalla, että kehoni pysyy kiinteänä ja näyttävässä kunnossa
 • miten pidän energiatasoni korkealla koko päivän ajan
 • miten löydän työkalut ravintoon, jotta hyvinvointiremontin tekeminen ei ole niin raskasta
 • mikä on menestyksekkään elämäntapamuutoksen ajattelumaailma ja kuinka muutan ajattelumaailmani niin, että menestyn muutoksessani
 • miten suhtaudun terveellä tavalla epäonnistumisiin ja tuleviin vaikeisiin tilanteisiin
 • miten muutan rajoittavat uskomukset sellaisiin, jotka tukevat matkaani, enkä enää vahingossakaan sabotoi itseäni

Olipa halu ja tarve mikä tahansa, huippuvalmentajan pitää pystyä luoda sellainen kulttuuri valmennettaville, että uusien ihmisten on helppo lähteä tekemään muutosta ja he saavat sellaisia tuloksia, joita on yhdessä sovittu.

Miten onnistut?

1. Halu

Kaikki lähtee aina liikkeelle halusta. Jos tarve ja halu ovat tarpeeksi vahvat, ihminen luultavasti tekee jotain askeleita muutoksen suuntaan.

2. Päätös

Halun jälkeen tulee aina päätös. Päätös siitä, mitä lähtee tekemään. Päätös siitä, että tekee oikeasti muutoksen. Ilman vahvaa ja voimakasta päätöstä ihminen ei tee muutosta. On merkitystä sanooko: ”Kyllähän tässä pitäisi tehdä muutos ruokavalion suhteen” vai ”Kyllä, nyt teen muutoksen ruokavalioni suhteen”. Kyse on millä tavalla keskustelee itselleen ja minkälaisia sanoja käyttää ylipäätään muiden ihmisten kanssa keskustellessa. Pystyn sanoa suoraan tulevista asiakkaistani, saavuttavatko he pysyviä tuloksia nykyisellä ajattelu-, keskustelu- ja päätösmallilla.

Päätös on todella suuressa roolissa kun halutaan muutosta elämään

3. Vastuu

Päätöksen jälkeen tulee 100% vastuun ottaminen itsestään. 100% vastuun ottaminen tarkoittaa sitä, että enää ei anneta mahdollisuutta selitellä itselleen tai valehdella, vaan otetaan 100% vastuu niin tehdyistä kuin tekemättömistä asioista ja kaikesta elämässä. Vastuuta ei enää siirretä toiselle. Vastuuta ei yritetä pienentää, vaan ollaan täysin vastuussa siitä, mitä sanotaan ja tehdään. Kaikki ihmiset eivät tietenkään ole valmiita ottamaan vastuuta elämästään ja minullekin on tullut vastaan asiakkaita, jotka syyttelevät muita.

4. Suunnitelma

Vastuun ottamisen jälkeen tulee suunnitelma. Suunnitelmaksi suosittelen valmentajaa, joka on jo valmentanut haluamiasi tuloksia aikaan saaneita ihmisiä.Valmentajan tehtävä on katsoa tilannettasi laajasta perspektiivistä ja luoda matkallesi selkeä suunnitelma, kuinka saavutat halutut tulokset. Esimerkiksi valmennuksissani on avaimet käteen periaate: tulet valmennukseen, seuraat ohjeita, olet tilivelvollinen ja saat tuloksia.

5. Toiminta

Suunnitelman jälkeen toimitaan. Ilman toimintaa ja tekemistä ei tule tuloksia. Aloita toiminta niin isosti, että joudut hiukan työskennellä jopa mukavuusrajan äärirajoilla. Näillä ohjeilla tulet saamaan tuloksia aikaan omassa elämässäsi.

 

Varaa ilmainen 45 minuutin online-konsultaatio

Konsultaatio on siis täysin maksuton. Avaa muutamalla lauseella vain vastauslomakkeeseen ”nykyinen tilanteesi”, niin sovitaan yhteinen aika.

https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-64894615-1