Moni ihminen kokeilee useita erilaisia painonpudotustemppuja elämänsä aikana. Useasti erilaisten pikadieetti kokeilujen jälkeen paino kuitenkin nousee valmennuksen jälkeen takaisin vähintäänkin kaksinkertaisena. Ja sinäkin tiedät tämän.

Voi olla, että et kuulu tähän porukkaan, mutta silti mietit: ”miksi minulla on edelleen näitä rakkauskiloja lanteillani, vaikka luulen syöväni ja treenaavani oikealla tavalla?”

Ihminen on siinä mielessä mielenkiintoinen olento, että se etsii oikoteitä onneen:

– laihdutuksen lottovoittoja,
– mainoskanava systeemejä,
– mehupaastoja,
– super nopeita dieettejä
– ja erilaisia laihdutuspillereitä, jotta tuloksia tulisi mahdollisimman nopeasti.

Kyllä, olisi hienoa päästä nopeasti hyvään kuntoon.

Kyllä, olisi hienoa näyttää ”3 päivän päästä” Shakiralta.

Ja kyllä, olisi todella hienoa, jos se paino sitten pysyisikin poissa valmennuksen jälkeen.   

Valitettavasti näitä tuloksia ei tule nopeilla pikaratkaisuilla.

Pikaratkaisut voivat olla hyviä siinä mielessä, että ne antaa nopean buustin terveellisten elämäntapojen ääreen ja auttaa sinua tiputtamaan ensimmäiset rakkauskilosi.

Mitä Tony Robbinskin sanoo: ” Aloita kaikki toiminta massiivisesti!”

 Lähes jokaisessa valmennuksessa, mitä Suomessa ja ulkomailla on, opetetaan vain yksi tietynlainen malli, jolla päästään heikohkoihin tuloksiin. Jos käytät tätä mallia, painonpudotus tyssää viimeistään 4 viikon kuluttua kuin tiiliseinään.

Jos painonpudotuksesi ei tyssää, sitten motivaatiosi loppuu ja joudut kiristelemään hampaitasi, itkemään ja rimpuilemaan saadaksesi tuloksia.   

En usko, että pidät tästä ajatuksesta.

Haluathan olla sekä kuukauden että 25 vuodenkin päästä hyvässä kunnossa?

Silloin et voi enää ajatella: ”Tiputan vain nopeasti 10 kiloa ja jatkan elämääni ”onnellisempana”.” Ei, se ei mene koskaan näin.

Voit unohtaa samantien tämän ajatuksen, koska jos haluat saada pysyviä tuloksia sinun pitää keskittyä pieniin ja oikeisiin muutoksiin eli oikeanlaisten rutiinien rakentamiseen.

Rutiinit tuovat pitkässä juoksussa kaikista suurimman hyödyn.

– Rutiinit muokkaavat kehoasi systemaattisesti ja pitkäjänteisesti
– Rutiinit tuovat sinulle ja elämääsi turvaa ja varmuutta
– tiedät aina, että teet oikeita asioita
– Rutiinit eivät kuluta aivojasi ja ajatteluasi, vaan saavat sinut toimimaan automaatiolla.
– Rutiinit kuljettavat sinut tavoitteeseesi todella nopeasti ja tehokkaasti

Muuttamalla rutiineja, muutat omaa elämääsi.

 Uskon rutiineihin ja niin uskovat myös asiakkaanikin. Tässä Tanjan loistava esimerkki rutiinin voimasta:

”Opin syömään paremmin ja terveellisemmin 21- päivän aikana. Opin treenaamaan selkeämmin ja treeni ei ole enää pakkopullaa vaan se on muuttunut mukavaksi. ”

Tanjan painonpudotus otti ison harppauksen eteenpäin vain sillä, että hän sai käyttöönsä kehittämäni tehokkaan rutiinien rakentamisen menetelmän.

Rutiinien muokkaamisen ja järjestelmän muuttamisen jälkeen elämäntilanne muuttui sellaiseksi, että hän pystyi keskittymään asioihin elämässään, mitä hän todella rakastaa.

Meillä on vain yksi elämä. Jokainen ihminen saa tehdä omalla elämällään, mitä haluaa. Kuitenkin terveellisesti rakennetut elämäntavat, joista muodostuu automaattinen rutiini, ovat se ”salaisuus”, joilla saat elämästäsi enemmän irti. 

Rutiinit eivät muodostu itsestään, vaan niitä täytyy toistaa joka päivä

Maxwell Maltz:in mukaan, oikeat ja terveelliset rutiinit saadaan rakennettua 21- päivän aikana, JOS päättää panostaa 100 % täysillä annettuihin rutiineihin.

21- päivän ajan toistamme tarkasti valittuja rutiineja, jolloin ne juurtuvat varmasti selkärankaan. 21 päivän jälkeen toimit automaatiolla, syöt ja treenaat oikein, jonka johdosta et enää edes ajattele painonpudotusta. Joka viikko vain huomaat, kun vaatteet käyvät yhä löysemmiksi ja löysemmiksi.

Unohda kaikki muut kikkakolmoset ja supernopeat ratkaisumallit, koska ne eivät kuitenkaan tuo pitkässä juoksussa sinulle minkäänlaisia tuloksia. 

Keskity oikeisiin rutiineihin.

https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-64894615-1