Ihmettelin asiaa suureen ääneen puolisolleni, kun valmentajani kysyi minulta viisi kertaa samaa kysymystä.

Viidennellä kerralla sain aivan uskomattoman suuren ”Ahaa”- hetken, joka oli mullistaa koko ihmisyyteni uuteen uskoon.

Viiden valheen sääntö pätee jokaiseen, joka haluaa saada oikean syyn selville, miksi ei ole vielä päässyt eteenpäin. Tämä sääntöä pätee silloin, kun haluat päästä turhauttavasta tilanteesta mahdollisimman nopeasti eteenpäin.

Olen käyttänyt tätä sääntöä taloudenhallintaan, treenaamiseen, sosiaalisiin suhteisiin, ravintoon ja huonoihin tapoihini. Samaa sääntöä käyttävät lähes kaikki menestyneimmät maailmanluokan valmentajat. Mistä minä sen tiedän? Olen ollut useamman sellaisen valmennuksessa ja jokainen on käyttänyt tätä samaa tekniikkaa ja sääntöä.

Jos haluat saada vain keskinkertaisia tuloksia aikaan, voit tehdä tämän ilman avustusta. Jos kuitenkin haluat päästä syvemmälle uskomuksiin, voit tehdä tämän valmentajan kanssa, joka osaa kysyä sinulta oikeat kysymykset.

Valmentajan kanssa sääntö toimii paremmin, koska oma mieli ei ole rajoittamassa toimintaa ja kysymyksiä. Näin saat huippuluokan tuloksia aikaan.

 

Voit varata minulta ilmaisen online-konsultaation

Sinun ei tarvitse maksaa mitään, tarjoan tämän.

Olen huomannut yli 300 asiakasta valmentaneena, että meillä jokaisella on rajoittavia uskomuksia. Tarinoita, joita joko me itse tai joku muu ihminen on syöttänyt alitajuntaamme.

Viiden valheen säännön ja tekniikan tarkoituksena on päästä ongelman ja syyn ytimeen

Annan esimerkin asiakkaastani:

Asiakkaallani oli rahahuolia, jotka vaikuttivat hänen elämäntapamuutokseensa todella huonolla tavalla. Hänen ajattelunsa ei ollut selkeää, pinna oli kireällä, stressitasot todella korkealla eikä puolisonkaan kanssa asiat kotona menneet hyvin.

Hänelle oli tullut yllättäviä kuluja yrityksessään ja reilun puolen vuoden ajan hänen menonsa olivat suuremmat, kuin hänen tulonsa. Hän oli turhautunut, koska hän ei tiennyt, milloin saisi korjattua tilanteen.

Hän ajatteli:

  1. ”En olet tehnyt tarpeeksi töitä.” – Tämä on valhe
  2.  ”En tee tarpeeksi tuottoisaa työtä.” – Tämä on valhe
  3. ”Ympärilläni ei ole tarpeeksi ihmisiä, jotka promoaisivat työtäni ja tuotoksiani, enkä sen takia ole saanut tarpeeksi tilauksia, työtä ja näkyvyyttä.” – Tämä on valhe
  4.  ”En ole markkinoinut tarpeeksi, jotta ihmiset tietäisivät, mitä teen, miksi teen ja milloin teen.” – Tämä on valhe
  5.  ”En ole tehnyt selväksi, että olen tämän alan ammattilainen ja osaan oikeasti auttaa ihmisiä tässä X ongelmassa.” – Tämä on TOTUUS

Asiakkaani ymmärsi välittömästi, mitä hänen pitää tehdä ja miksi. Hän sai luultavasti yrittäjäuransa isoimman tilauksensa vajaan kahden kuukauden jälkeen, jolla korjasi tilanteen. Nykypäivänä asiakkaalla on hänen omien sanojensa mukaan paras mahdollinen suorituskyky, energiatasot ja elämä muutenkin kaikilta osin tasapainossa.

Toinen esimerkki:

Asiakas oli turhautunut siihen, että hänen painonsa oli pysähtynyt, vaikka hän toimi ohjeiden mukaan.

Kävimme hänen kanssaan saman viiden valheen säännön läpi. Aloitimme ajatuksen haastamisen:
”Miksi en ole vielä tiputtanut painoani niin paljon kuin haluan?”

Hän sanoi:

  1. ”Olen treenannut liian vähän.” – Tämä on valhe
  2. ”Ohjeet, jotka olen saanut painonpudotukseen, eivät toimi. – Tämä on valhe
  3. ”Olen herkutellut kerran viikossa, jonka johdosta painoni ei tipu.” – Tämä on valhe
  4. ”Rajoitan itseäni liikaa herkkujen ja hyvien ruokien syömisestä. Kaikki hyvät ruoat ovat vähän kuin herkkuja.” – Tämä on valhe
  5. ”Stressaan jatkuvasti milloin repsahdan seuraavan kerran suklaaseen ja leipään. Stressi kummittelee yöuniin asti.” – Tämä on TOTUUS

Asiakas oli luonut omassa päässään valtavan ahdistuksen ja stressisumun, jotka olivat nostaneet kehossa valtavan määrän stressihormonia.

Tällöin ihminen on ”Fight or flight”- tilassa, eli sillä hetkellä ”tarpeettomatelintoiminnot (kuten aineenvaihdunta) poistuvat käytöstä.

Harjoittelimme ajatuksien ja uskomuksien vaihtamista paremmin toimiviin ja samalla annoin reseptin seitsemän kertaa viikossa tehtävään rentoutumisharjoitukseen.

Neljä viikkoa rentoutumisharjoituksen ja uskomusten muuttamisen jälkeen, paino alkoi taas tippua. Mitään muuta ohjeita ravinnosta tai liikunnasta ei muutettu.

Vastaavia asiakasesimerkkejä on kymmeniä!
Viiden valheen sääntö todella toimii.

 

Voit tehdä tämän saman harjoituksen kotona itse, tai pyytää minua auttamaan harjoituksen kanssa.

https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-64894615-1