Ota yhteyttä

Hei! Mukava nähdä, että haluat ottaa yhteyttä minuun. Jotta voin palvella sinua paremmin, täällä on prosessi, miten saamme homman toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla. 

Ennenkuin sukellamme syvemmälle, tärkeä pointti: En hyväksy blogiini vieraskynä postauksia missään olosuhteissa. Älä vaivaudu edes kysymään. 

Haluatko haastatella Joonasta podcastiin?

Minulla on erittäin rajallinen aika käytössäni, joten jos kysyt minua podcastiisi puhumaan: onhan sinulla vähintään 20 jaksoa julkaistuna ja vähintään 5000 kuuntelukertaa podcastillasi. 

Jos podcastillasi on nämä asiat kunnossa, ota yhteyttä minuun. Palaan sinulle!

haluatko haastatella joonasta mediaan?

Medialle AINOASTAAN, laita sähköpostia harimaatraining[at]gmail.com

haluatko mainostaa tuotettasi tai palveluasi sivuillani? 

Olen erittäin tarkka siitä kenen ja minkä brändin kanssa teen yhteistyötä.

Valitsen vain ja ainoastaan sellaisia brändejä ja tuotteita, jotka sopivat lukijoilleni. Ajattelen lukijaani ensisijaisesti. Jos ehdotat affiliate yhteistyötä – voit laittaa ehdotuksen sähköpostiini. 

kysymyksiä?

Aikani on rajallista, joten en pysty vastaamaan sinulle sähköpostitse kysymyksiin. En jaa sähköpostin välityksellä henkilökohtaisia neuvoja. 

Jos haluat kysyä kysymyksiä, voit esittää niitä yksityisviestillä minulle instagramissa. Teen kaikkien kysymysten kesken Q&A. 

Jos haluat mukaan valmennukseen… 

Suosittelen näin alkuun Tapojen Anatomia valmennusta, jonka aikana masteroit päivittäiset tapasi. Voit lukea tästä lisää täältä. 

OTA YHTEYTTÄ

10 + 8 =

Suosituimmat blogitekstit rutiineista

Miten saada uusi tapa mahtumaan elämään?

Miten saada uusi tapa mahtumaan elämään?

Miten saada uusi tapa mahtumaan elämään? Kun haluat luoda uusia tapoja omaan elämääsi - on tärkeä tarkastella omaa arkeasi ja etsiä selkeä ja tarkka tila uudelle tavalle. Jos löydät oikean ajan ja oikean paikan uudelle tavallesi - kaikki loksahtavat paikalleen. Miten...

Miten muutat tapojasi?

Miten muutat tapojasi?

Miten muutat tapojasi? 40% jokaisesta päätöksestä, jonka teet päivän aikana perustuu rutiineihin. Työtottumukset, treenitottumukset, terveystottumukset, vähemmän tekeminen fiksumpia päätöksiä ja lähestulkoon kaikki ovat tapojen tuomaa tulosta. Charless Duhigg antaa...

Mihin kulmakivirutiinin voisin keskittyä?

Mihin kulmakivirutiinin voisin keskittyä?

Mihin kulmakivirutiinin voisin keskittyä? Pyrin helpottamaan ajatteluasi. Suosin, että keskityt vain yhteen asiaan kerralla. Älä yritä edes ottaa useampaa kuin yhtä rutiinia näin alkuun, koska siinäkin on jo tekemistä. Entä jos pystyisit tekemään vain YHDEN asian...

https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-64894615-1