Kerron tässä artikkelissa, miten pystyt kehittymään paremmin harjoittelussa.

Ilman tätä salaista ainesosaa et pysty kehittymään, pudottamaan painoasi, olemaan itsevarmempi tai hallitsemaan elämääsi.

Tämä on yksi suurimmista kulmakivistä elämäntapamuutoksen sekä painonpudotuksen varrella. Tämän myötä aktiivisuustasosi laskevat, ulkoiset sekä sisäiset stressitekijät vähenevät tai häviävät kokonaan. Pysyt virkeämpänä, voit paremmin, jaksat paremmin. Aamulla sinua ei enää väsytä, painosi tippuu ja elimistösi toimii paremmin.

Tämä ihmelääke on palautuminen! Lepo, rentoutuminen, uni!

Palautuminen on yksi tärkeimmistä pilareista elämäntapamuutoksessa sekä painonpudotuksessa. Ihminen  pyrkii koko ajan pitämään tasapainoa elimistössään, eli homeotaasista tilaa. Palautumisella tarkoitetaan elimistön rahoittumistilaa, jolloin stressitekijät vähenevät.

Palautumista edistäviä tekijöitä:

– Rentoutuminen
– Meditaatio, Lue miten voit aloittaa meditaation
– Lepo
– Hyvä ajanhallinta
– Säännöllinen liikunta
– Terveelliset elämäntavat
– Sosiaaliset suhteet

Harjoitus ei kuitenkaan ole ainut elimistön stressin aiheuttajista. Myös psyykkinen stressi, univaikeudet , unenpuute on suuressa roolissa elimistön stressin aiheuttajista ja vaikuttaaa negatiivisesti nousujohteiseen harjoitteluun. Elimistö ei pysty palautumaan täysin jo se saa liian paljon stressiä.

Lepo on ihmisen akkujen latautumisaikaa. Levon aikana meidän elimistömme korjaa itseään ja luo siitä paremman ja vahvemman. Ilman lepoa et pysty kehittymään, pudottamaan painoasi, elämään terveellisesti etkä ole balanssissa.

Lisää tämä ihmelääke elämääsi niin voi paljon paremmin!

Menestyäksesi, sinun täytyy tehdä muutos. Muutos tuottaa kipua. Ilman kipua et pysty muuttumaan, vaan mieli hallitsee sinua ja et tule menestymään. Hallitse kipua niin tulet menestymään. / Joonas Harimaa / Lifecoach

 

https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-64894615-1