personal trainer etäValmennus

yksilöllinen Etävalmennus

Autan sinut parempaan kuntoon

Saat valmennuksessani aineenvaihduntasi kuntoon, lisäät hyvänolon tunnettasi ja parannat itseluottamustasi, koska olet päässyt asettamaasi tavoitteeseen. Valmennukseni on käynyt jo satoja ihmisiä. 

Valmennusvideo tulossa myöhemmin…

etävalmennus

etävalmennus

Jokainen meistä on yksilö. Jokaisen ihmisen keho ja elämäntilanne on erilainen ja siitä syystä ei ole yhtä ainutta oikeaa tapaa toimia. Jokainen henkilö valmennuksessani saa yksilöllisen suunnitelman, joka sopii juuri sinun elämäntilanteeseesi. Otan huomioon valmennuksessani stressin, liikuntataustan, ruokailutottumukset ja palautumisen.  En odota enkä pyydä muuttamaan koko elämääsi vaan luon suunnitelman, mikä sopii elämääsi.

alkaen 70€/kk

Miten etävalmennus toimii?

treeniohjelma

Ennen treeniohjelman rakentamista saat kattavat alkutestit, jotka huomioivat lähtötasosi, tavoitteesi ja mahdolliset rajoitteet. Rakennan treeniohjelman täysin nykyiseen elämäntyyliisi sekä arkeesi sopivaksi. 

Harjoitussuunnitelmaan voit vaikuttaa harjoitusmäärissä sekä treenimuodoissa. Saat itse vaikuttaa, montako kertaa viikossa treenaat ja missä haluat treenata. (Ulkona, sisällä, salilla)

Otan huomioon aikaisemman liikuntataustasi huomioon. Treeniohjelma on suunniteltu alkuverryttelystä loppuverryttelyyn niin, että kehosi voi hyvin liikkuvuusharjoittelun, tasapainoharjoittelun sekä lihaskunnon osalta. 

ravinto-ohjelma

Ravinto-ohjelma on aina henkilökohtainen sekä yksilöllinen. Et saa minulta kieltolistoja tai vaa’alla punnittavia ruokia. Saat ravinto-ohjelman, joka on ravintorikas, monipuolinen ja ennenkaikkea joustava.
Ruokavalion tehtävänä on tukea hyvinvoivaa elämäntyyliäsi, mutta ei rajoittaa elämääsi. Otan ruoka-ohjelmassa huomioon nykyisen tilanteesi ruoka-aineallergioista yliherkkyyksiin.
Ravinto-ohjelmassa lähdemme liikkeelle pienistä askeleista ja katsomme yhdessä, mitkä asiat ovat jo nyt hyvin ruokailussasi. Tämän jälkeen katsomme yhdessä, mitä voisimme ruokailussa vielä parantaa.

80 prosenttia asiakkaistani haluaa tehdä pysyvän elämäntapamuutoksen. Tällöin myös ravitsemuksen tulee olla tavoitetta tukeva. Ruokavalion täytyy olla siis joustava ja mahdollisimman monipuolinen, jotta ruokavaliota on mahdollisuus noudattaa koko loppuelämän ajan.

valmentajan tuki

Saat valmennuksessa kaiken kokemukseni automaattisesti käyttöösi.  Kokemukseni, jota on kertynyt sadoista valmennettavista sekä tuhansista valmennustapaamisista. 

Saat rajattoman yhteydenpidon  valmennuksessani. Et ole yksin ongelmiesi kanssa ja sinun ei tarvitse miettiä, miten toimia missäkin tilanteessa – vaan sinulla on käytössäsi minun tukeni. Valmennuksen aikana voit aina kääntyä puoleeni, missä tilanteessa tahansa.

mitä asiakkaani ovat sanoneet?

asiakkaiden palautteet

“Kunto parantunut, jaksan paremmin
Pystyn kävelemään paremmin sekä juoksua pystyn tekemään 30% ajastani, johon en aikasemmin pystyn-
Pystyisin suosittelemaan valmennusta.”
Kai

“Opin syömään paremmin ja terveellisemmin. Treenaamaan selkeämmin ja se ei ole enää pakkopullaa vaan se on muuttunut mukavaksi. Elämässä kannattaa tehdä mukavia asioita, koska voi. Tavoitteeni oli olla paremmassa kunnossa ja jaksaa töissä. Ja tehdä sellaista työtä mistä tykkään.  Ei enää ärsytä katsoa peiliin tai sovittaa vaatteita. Olotila on tällä hetkellä enimmäkseen tosi energinen.”

Tanja

“Lihaskuntoni kestävyysurheiluun on parantunut. Opin valmennuksen aikana harjoitusten syklittämistä. Intervallit ja monipuolista treeniä. Suosikkiasiani oli valmentajan innostava asenne ja ammattitaito. Treenit ovat antaneet virtaa arkeen. Näiden harjoitusten avulla olen kehittänyt lihaskuntoani muuhun kestävyystreeniin. (juoksuun/pyöräilyyn) Hyvää oli säännöllisesti vaihtuva ohjelma, kannustus ja innostava ohjaus. Iloinen ilme alusta loppuun monipuolisine treeneineen.”

Harri

Olen Joonas Harimaa

Koulutettu personal trainer

Valmennukseni pohjaa yksilöllisyyteen. Olen erittäin taitava tunnistamaan heikkoutesi sekä vahvuutesi. Yli 400 henkilökohtaista elämäntapamuutos asiakasta valmentaneena ymmärrän, miten tärkeää jokainen elämän osa-alue on ottaa huomioon. Oikeilla rutiineilla pääset tavoitteisiin!

Etävalmennus

Kun olet päättänyt valita paketin. Paina “aloita valmennus”, jonka jälkeen pääset verkkokauppaan maksamaan ensimmäisen kuukauden. Maksun jälkeen  voimme aloittaa valmennuksen.  

Lisätietoa?

Haluatko lisätietoa? Laita sähköpostia niin otan yhteyttä.

tai