Lähtien aina Kauppalehdestä ja 83-vuotiaasta mummostasi, kaikki ovat antamassa vinkkejä dieeteistä.

Kuten tiedät, olen opiskellut ja tutkinut tätä aihetta aivan hullunlailla, joten keräsin yhteen viisi ehdottomasti surkeinta strategiaa, jotka ovat viime aikoina tulleet vastaan. 

Jos törmäät johonkin näistä, niin pötki vauhdilla pakoon. 

  •  Paastodieetit. Paastodieettien aikana saat varmasti painon tippumaan, mutta tarvitset elimistön aineenvaihdunnan ja hormonien toimintaan energiaa.
  •  Pussikeittodieetit. Mitä teet sen jälkeen kun olet saanut pussikeitot käytettyä? Mitä pussikeittodieetit tekevät aineenvaihdunnallesi? Saatko tarvittavat vitamiinit ja hivenaineet pusseista? 
  • Vaa’alla mittaaminen. Kysymys, otatko vaa’an juhliin mukaan? Entä kun käyt ravintolassa syömässä.? Tähän on parempiakin neuvoja.
  • Rasvattomat tuotteet dieetti käytössä. Rasvattomat tuotteet ovat usein käsitelty kemiallisesti, joten ne eivät sovellu ruokailuun. Meidän elimistö tarvitsee rasvoja, jotta se toimii oikein. 

Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että dieeteissä ei mikään toimisi. 

Mikä toimii sinulla tällä hetkellä? 

Menestyäksesi, sinun täytyy tehdä muutos. Muutos tuottaa kipua. Ilman kipua et pysty muuttumaan, vaan mieli hallitsee sinua ja et tule menestymään. Hallitse kipua niin tulet menestymään. / Joonas Harimaa / Lifecoach

https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-64894615-1