Minkälaisia tuloksia asiakkaani ovat saaneet?

Katso asiakkaitteni kommentit alapuolelta

Johanna H.

Tavoitteena oli saada lisää kalenteriin tilaa, saada lisää energiaa ravinnon avulla ja saavuttaa enemmän henkistä hyvinvointia.

Nykyisin kalenteri ei ole enää ongelma, syömiseen ja ruokailuun liittyen tullut todella paljon ahaa elämyksiä. 

Opin ajankäytön hallintaa sekä ravintoon liittyviä asioita. Opin ratkaisemaan ravintoon liittyviä ongelmia. Sain treenin rullaamaan yli 2kk ajan. Päätin 5 vuoden harkinnan jälkeen ostaa asunnon tämän 8 viikon aikana. Nykyisin juon kahvia mielummin ja katselen pihalle kuin luen lehteä. (omaa aikaa)

Suosikkiasiani oli ruokavalion radikaali muutos sekä muutos ajanhallinnassa ja kalenterin käytössä. Sekä se että opin kuuntelemaan enemmän itseäni. Olen yrittänyt olla aidosti läsnä ja miettinyt mitä oikeasti haluan elämältä. Olen oppinut tasapainottamaan elämääni, mikä on oikeasti tärkeää ja mikä ei? Tavoitteen saavuttaminen oli helppoa ja vaikeaa. Siltä väliltä. Ruoka-aine muutos kävi todella helposti, mutta henkilökohtainen kasvu on vaikeinta. 
Tällä hetkellä olotila on hyvä, helpottunut olotila. Tästä on hyvä jatkaa. 

Pystyn suosittelemaan valmennusta kiireisille ihmisille. 

Päivi Turkki

Mitä opin:

  • hallitsemaan paremmin ajankäyttöäni esim. rajaamalla sitä.
  • kiinnittämään huomiota myönteisiin asioihin.
  • elämään tyytyväisempänä välillä myös epämukavuusalueella.
  • uutta syömiseen ja juomiseen liittyen; sekä yleisesti, että omaan kehotyyppiin liittyen.
  • elämään ilman uutisia.
  • kiinnittämään enemmän huomiota läsnäoloon perheen ja ystävien kanssa.

Paras asia valmennuksessa oli kiitollisuushaaste. 

  • Olen alkanut käyttää kalenteria uudella tavalla ja huomannut jo sen hyötyjä. 
  • Olen muuttanut jonkin verran ruokailuun liittyviä rutiineja, esim. veden juonti aamuisin on tullut jokapäiväiseksi tavaksi.
  • Olen uskaltanut elää enemmän epämukavuusalueella ja sen johdosta esim. uskalsin palkata työntekijän yritykseeni; aiemmin en ole sitä edes harkinnut.
  • Olen tehnyt enemmän aloitteita ja ratkaisuja omaa hyvinvointia ja jaksamista ajatellen, välittämättä mitä muut siitä ajattelevat.

Olotila on sellainen, että olen pääsemässä irti oltuani jumissa. Vieläkin olen vähän jumissa.

Kenelle tahansa, joka haluaa apua joko henkisessä jaksamisessa, ajanhallinnassa, painonhallinnassa, fyysisen suorituskyvyn parantamisessa – ylipäätään terveellisempien ja omaa hyvinvointia paremmin tukevien elämäntapojen opettelussa.

Elina K.

Omistaja ”Haapialan halli”.
– 4,8 kg, vyötäröltä lähti -8cm ja lantiolta -9cm. Kokonaiskunto parani 446%

Opin liikkumaan valmennuksen aikana ihan eritavalla sekä katsomaan tarkemmin, mitä syön & mitä eri pakkaukset sisältävät. Pienessäkin ajassa (8viikkoa) saa aikaan paljon. Suosikkiasiani oli erilaiset kotitehtävät ruokaan ja liikuntaan liittyen.
Ollaan säädetty puolisoni kanssa ruokavalio ihan uusiksi. Liikunta lisääntynyt 2 kerrasta 5 kertaan viikossa. Unena määrää lisätty –> tarpeeseen tuli. Alkuun vaati paljon henkistä tahtoa, joka viikko särki jotain paikkaa, mutta tavoitteen saavuttaminen oli yllättävän helppoa kun vauhtiin pääsi.

Olotila nyt on paljon kevyempi ja olen tyytyväisempi omaan peilikuvaan.

Uta B.

– 4,2kg, vyötäröltä lähti – 8,5 cm. Kokonaiskunto parani 552 %. 

Opit:
– Laita omat tavoitteet korkealle.
– Asenne ratkaisee

Toimivia kotitehtäviä, joita jatkan varmuudella. Suosikkiasiani oli kokonaisuus, jatkuva yhteydenpito facebookin kautta, paino tippui ja kunto kasvoi.

Käytän Joonakselta saatuja oppeja vieläkin, henkilökohtaista kasvua –> luen säännöllisesti. Ruokavalio jää pysyvästi. Tavoitteen saavuttaminen on vielä kesken, tämä on vain alku. Olotila on nyt paljon parempi ja kevyempi, on motivaatiota jatkaa eteenpäin.

Tanja H

Eniten tykkäsin treeneistä. Monipuolisesta treenistä voi tehdä myös ilman kuntosalia.

Opin syömään paremmin ja terveellisemmin. Treenaamaan selkeämmin ja se ei ole enää pakkopullaa vaan se on muuttunut mukavaksi. Elämässä kannattaa tehdä mukavia asioita, koska voi.

Saavutitko tavoitteesi? Kyllä. Tavoitteeni olla paremmassa kunnossa ja jaksaa töissä. Ja tehdä sellaista työtä mistä tykkään. Ei enää ärsytä katsoa peiliin tai sovittaa vaatteita.

Työkaverille. EI painon kanssa ongelmia, jaksamisen ja stressinhallinnan kanssa ongelmia. Yrittäjille.

Enimmäkseen tosi energinen.

Tinja 

Eniten minua kiehtoi henkinen puoli. Minulle aukesi kansakielisten psykologisten kirjojen maailma. Äänikirjat. Slefhelp kirjat. Niillä pystyy itseään auttaman tosi pitkälle. Tietoisuus itsestä paranee + mistä kaikki vanhat muistot ja asiat ja toimintavat tulevat.

Opin kiinittämään huomiota siihen, mistä ajatukset tulivat. Liikuntaa harerastetaan sen takia, koska ihmisen on hyvä liikkua. Huomasin myös, miten hirvittävä merkitys ravinnolla on jaksamiseen.

Parasta oli liikuntapuoli ja ruokailupuoli.

Saavutin osittain tavoitteeni. Saavutin 48 koosta -42:teen housujen pienennyksen. Energiatasoni ovat vaihdelleet, joka oli toinen tavoitteeni.

Voin suositella valmennusta kenelle vain. Jokainen hyötyy tästä. Oli tavoite sitten fyysinen kehittyminen tai henkinen kehittyminen. Tulee molemmat. Ehkä segmenttinä väsyneet ihmiset, joilla on väsynyt olotila, että kaikki ei toimi.

Sanna V.

Tavoitteena oli tasapaino, kokonaisuus, energinen olotila ja hyvä mieli.
Kokonaiskunto parani 124% ja kilojakin lähti siinä sivussa 1,8 kg. 

Opin ajattelemaan uudella tavalla. Jouduin haastamaan itseäni henkisillä/ fyysisillä osa-alueilla. Opin uusia ajatusmalleja sekä tapoja, kuinka prosessoida ja ajatella asioista. Opin myös harjoituksia stressinhallintaan ja keskittymiskykyyn. Psyykkisen puolen valmennus yllätti positiivisesti. Myös ruokavalioon ja treeniin liittyviä ohjeita pyrin noudattamaan.

Tavoitteen saavuttaminen oli melko helppoa. Siinä auttoi hyvä aikataulutus tehtävissä. Valmennuksesta jäi hyvä fiilis. Montaa asiaa tulen jatkamaan, ja toivottavasti muistan valmennuksen opit pitkään.

Joonaksen kanssa oli hyvä työskennellä. Hän on läsnä hetkessä ja saa treenattavankin keskittymään olemuksellaan.

Valmennus on oikeasti yksilöllinen. Suosittelen valmennusta henkilöille, jotka haluavat löytää itsestään uusia puolia ja kehittyä/ saada muutoksia aikaan kokonaisvaltaisesti.

Jenni S

-6kg, opin itsestäni, kehostani, liikunnasta, stressinpoistosta…

Kuukausi on lyhyt aika, mutta opin projektin aikana paljon uutta tietoa. Opin itsestäni, kehosta, liikunnasta, stressin poistosta yms. Projekti sisälsi paljon muutakin, kun vain painon pudottamista. Mielestäni suosikki asiani oli projektissa ehdottomasti tulos. Mitä on saanut itsestään aikaan kuukauden aikana! Motivaattorin, perheen ja kavereiden valtava tsemppaus sai liikunnan ja terveellisen elämäntavan tuntumaan mainiolta!Joonaksen antamia neuvoja olen käyttänyt päivittäin. Mieleenpainuvimpia neuvoja on yksi stressin poisto vinkki, joka todellakin toimii. Myös oman kehon olotilan tunnistamisen vinkkejä käytän tänäkin päivänä. Tottakai jatkan treenaamista ja terveellisiä elämäntapoja jatkossakin.

Aluksi tuntui, että painonpudotus olisi hankalaa. Oli paljon uutta tietoa, eikä aina ollut ihan varma tekeekö itse kaikki asiat täysin oikein, että tuloksia tulisi tarpeeksi. Kun pääsin homman ytimeen ja kunto alkoi kasvamaan oli treenaaminen ja terveellisien elämäntapojen noudattaminen kivaa!

Tämänhetkinen olotilani on hyvä. Tulen ehdottomasti jatkamaan terveellisiä elämäntapoja ja treenaamaan säännöllisesti. Sanontakin kuuluu: no pain no gain!’

Elise (nimi muutettu)

Muutin elämäni.
Opin hirveästi kaikkea. Jotenkin ehkä itsensä kuutelemista, arvostamista, ennenkaikkea sitä että tekee niinkuin itsestä tuntuu eikä niinkuin muut ihmiset ajattelee sinusta.

Tällä hetkellä suosikkiasiani on  kirjallisuus.  Minusta tuntuu että itsensä kehittämiskirjat on vienyt mennessään. Kun lukee ja keskittyy oikeaan kirjallisuuteen niin, miten paljon niistä uusia asioita. Kun lähdin valmennukseen, ajattelin että pitää saada painoa alas muutama kilo. Mä haluan vaan sellaisen ruokavalion että, millä saan vain painon pudotettua, matkan aikana tajusin että se oli ihan hullu ajatus. Ei dieetillä tai muulla ruokavaliolla saa pysyviä tuloksia aikaan.
Olen oppinut opiskelemaan ja kehittämään itseäni henkisesti.
Toinen tärkeä oppimani asia on  ruokavalioon liittyen. Kuvien otto, syömisen ja ruokailun koostaminen oikein. Ravitsevan ruoan syöminen. Ei tyhjää ruokaa vaan sellaista ravitsevaa ruokaa.
Liikunta on muuttunut radikaalisti. En enää ajattele että minun pitäisi jokapäivä käydä salilla ja juosta. Ajattelen liikuntaa kokonaisuutena, eikä vain kaloreiden kuluttamisena. Ruoka ei ole kaloreiden syömistä vaan muutakin. 
Kun on ollut stressaavampaa olen käyttänyt keskittymisharjoituksia ja EFT tekniikkaa. Päiväkirjan kirjoittaminen ja sen käyttöä aion jatkaa tästäkin eteenpäin.
Tavoitteen saavuttaminen oli vaikeaa. Tavoite on muuttunut matkan aikana todella paljon. Tavoite on muuttunut hyvänolon saantiin ja sen sain. Painotavoite ei täyttynyt, mutta muuten on tullut todella paljon lisää hyvinvointia ja jaksamista elämääni.
Olotilani nyt on hyvä ja aktiivinen. Tavallaan olen kokoajan innostunut ja olen hyvällä mielellä lähdössä treenaamaan, näkemään kavereita ja perhettä. Kaikkiin asioihin on nykyisin energinen olotila.

Pete

-6kg, tällä hetkellä olotilani on paljon virkeämpi. 

Eniten opin ravinnosta, oikeista raaka-aineista ja ravinnon merkityksestä tuloksiin. Myöskin treenaamisen tuli paljon lisää ideoita ja oppia. Suosikkiasiani valmennuksessa oli motivoiva valmentaja sekä oman kehityksen näkeminen. Opin paljon. Olen valmennussuhteen jälkeenkin noudattanut ruokavaliota, ja treenannut ohjeiden mukaisesti.

Lepopäivät pidin sovitusti, vaikka virtaa olisi ollut välillä treenata vapaapäivinäkin.

Olen myös rohkaissut muita kokeilemaan ruokavaliomuutosta ja yrittänyt innostaa ihmisiä liikkeelle.Tavoitteen saavuttamista vaikeutti flunssa ja se hankaloitti asiaa. Muuten oli helpohkoa koska motivaatio oli korkealla. Tällähetkellä olo on huomattavasti virkeämpi kuin aikaisemmin, myös itsetunto on kohonnut.

Todellakin jatkan samoilla ohjeilla. Olisi tyhmää palata takaisin vanhaan.

Marko N.

-5kg, vyötärön ympärys -6cm. Kokonaiskunto nousi yhteensä 149%.

 Opin valmennuksen aikana parempaan ruokavalion. Liikunnan merkityksen oman hyvinvointiin. Riittävä uni takaa paremman jaksamisen.

Suosikkiasiani oli ryhmätreenit. Ruokailutottumuksien muutos oli suurin oppini. 
Tavoitteen saavuttaminen oli melko helppoa, ajoittain vaikeuksia.

Olotila on nyt kevyempi ja pirteämpi.

Iiris

Kokonaiskunnon nousu yhteensä 55,2 %.

Opin paljon oikeanlaisesta ruokavaliosta, harjoittelusta ja painonpudotuksen henkisestä puolesta.
Suosikkiasiani oli ruokavalio. Olen oppinut syömään oikeanlaista ruokaa ja välttämään tiettyjä ”sudenkuoppia” ruokavaliossa.

Tavoitteen saavuttaminen oli vaikeaa, koska en saavuttanut tavoitettani. Olotila nyt on ihan hyvä, miltei samanlainen kuin aloittaessani.
Tiedän nyt, miten voin saavuttaa tavoitteeni tulevaisuudessa ja se on huippujuttu.

Jaana L.

-3,6kg, vyötäröltä lähti -7cm. Keskimääräisesti kokonaiskunto nousi 538%. 

Opin valmennuksen aikana ruokailun merkityksen jaksamiseen ja painonpudotukseen.

Omalla asennoitumisella on iso merkitys. Hyvät treenit! Tsemppaus valmentajalta ja ryhmäläisiltä oli paras asia.

Maidoton, sokeriton, vehnätön linja toimii, sillä aion jatkaa edelleen. Olen yrittänyt muuttaa ajatusmaailmaani valmennuksen aikana positiivis-lähtöisemmäksi. Tavoitteen saavuttaminen vaati töitä, mutta palkitsee.

Tällä hetkellä minulla on hyvä olo.

Harri

Lihaskuntoni kestävyysurheiluun on parantunut

Opin valmennuksen aikana harjoitusten syklittämistä. Intervallit ja monipuolista treeniä.

Suosikkiasiani oli valmentajan innostava asenne ja ammattitaito. Treenit ovat antaneet virtaa arkeen. Näiden harjoitusten avulla olen kehittänyt lihaskuntoani muuhun kestävyystreeniin. (juoksuun/pyöräilyyn)

Hyvää oli säännöllisesti vaihtuva ohjelma, kannustus ja innostava ohjaus. Iloinen ilme alusta loppuun monipuolisine treeneineen. KIITOS!

Taina

Hävitin hartia ja niskakipuni, oloni on parempi

Opin valmennuksen aikana uusia liikkeitä ja kuntosalilla oikeita tapoja tehdä liikkeet.

Sait sitkeästi kannustaen jatkamaan itseni voimien äärirajoille saakka. Olen tehnyt treeneissä opittuja liikkeitä myös kotona.

Oloni on tällä hetkellä parempi, ei niin jumiutunut hartioista ja niskasta töideni takia. Erittäin hyviä treenejä!

Kate

Parannus kaikissa testeissä 200%. En enää leijaile ”siellä jossain” vaan tiedän mitä haluan elämältäni

Alussa olin skeptinen koko prosessiin. Olin niin tottunut olemaan mukavuusalueellani ja ajatus siitä, että tekisin kesätyön ja juoksuohjelman ohella voimatreeniä, ei kuulostanut hyvältä.  Kuitenkin tarvitsin apua varsinkin voimanlisäämisessä, joten päätin ottaa yhteyttä sinuun. Enkä ole katunut päätöstäni. Opin mm. itsestäni, kehostani, ruuasta ja keinoista hallita stressiä.

Suosikkiasiani oli löytää kauan kadonnut motivaation lähteeni että unelmani. Tuntuu, että en “leijaile siellä jossain” vaan tiedän nyt mitä haluan tulevaisuuden tuovan mulle.

Antamasi neuvot auttavat jokapäiväisessä arjessa ja tottakai ne aion säilyttää jatkossakin. Henkiseen kasvuun luettavat kirjat ovat neuvoistasi ehkä mieleenpainuvin.

Tuli hetkiä kun esim. treenit tuntuivat ylitsepääsemättömiltä tai että teki mieli mätätä suklaata, mutta toisaalta oli päiviä jolloin energiaa ja tahdonvoimaa riitti varsinkin treeneihin. Tavoitteen saavuttaminen ei ollut mikään piece of cake, vaan tein oikeasti paljon töitä sen eteen.

Oloni on nyt motivoinut ja kiitollinen.

Minna

Opin uusia toistorytmejä liikkeissä sekä opin keskittymään liikkeisiin.

Erittäin hyvät aamujumpat. Sopiva rutki sykleissä, erilaiset toistorytmit rasittavat aina eritavalla lihaksia. Uusissa ohjelmissa saa aina uusia lihaksia kipeäksi, hyvällä tavalla. Parasta oli erilaiset ohjelmat.

Opin tarkemmin keskittymään liikkeisiin, mitä tekee liikkeen aikana.

Sonja

Liikunta voi olla oikeasti hauskaa, opin uuden hengitystekniikan sykkeenlaskuun. 

Opin valmennuksen aikana uusia tekniikoita, rytmityksiä. Kuinka paljon oikeasti vaikuttaa se että liikunta on hauskaa ja lapsenmielistä. – eskimokävelyt ym… Suosikkiasiani oli eskimokävelyt sekä hauskaa ja erilaista yhdessä tekemistä.

Suurin oppi oli hengitystekniikat sykkeenlaskussa.

Treenit ovat olleet hauskoja, monipuolisia sekä rankkoja. Erilaisia kuin muiden treenit, tykkään.

Arja

Uskallan laittaa painoja liikkeisiin kuntosalilla

Opin valmennuksen aikana omien rajojen ylittämisestä ja uusia harjoituksia sekä lajeja. Suosikkiasiani oli harjoitusten tiukkuus, eli kun pistit meidät koville. Uskallan laittaa painoja lisää liikkeisiin nykyisin.

Kiitoksia hienoista treeneistä.

Taina S.

5kg ja energinen olo

Opin valmennuksen aikana hyviä uusia treenejä ja vinkkejä niihin.

Treenit olivat parhaita ja niiden monipuolisuus!

Tällä hetkellä olotilani on hyvä ja energinen. + homma suht hallinnassa.

Susanna

Kunto kasvoi, hyvä olo

Itseään pitää haastaa entistä enemmän. Jos sinä luotat että pystyn johonkin, niin uskottava itsekin. Ohjaustyyli täysi 10, huumoria, mutta asiallista sellaista.

Olen huomannut, että näin ”vanhankin” kunto vielä kasvaa. Tästä on tullut hyvää olo ja mieltä vapaa-ajan liikuntaan. Itsensä haastamista on hyvä opetella kaikessa. Jatketaan entiseen malliin!

Juso

Sain vaihtelua arjen rutiineihin

Suosikkiasiani oli monipuolinen harjoittelu. Pariharjoitukset olivat parhaita. Tämä oli vaihtelua arjen rutiineihin.

Ohjaustyylisi on hyvä. Tyylisi avulla olen jaksanut tosi rankkoja treenejä. Hyvä meininki!

Varaa Täysin Ilmainen Alkukartoitus!

 Varaa ilmainen alkukartoitus, niin olet askeleen lähempänä tavoitettasi!