Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Harimaa training & services,  Kamreerintie 4, 66400 Laihia (Y-tunnus 2639849-1)

2. Rekisteriasioiden yhteystiedot

Nimi: Joonas Harimaa
Postiosoite: Kamreerintie 4

sähköposti: joonas(at)harimaa.com

puhelin: 050-5204470

3. Rekisterin nimi

Harimaa.com -palveluista kiinnostuneet henkilöt ja asiakkaat

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja käsitellään voimassaolevien lakien mukaisesti asiakassuhteiden synnyttämiseen, hoitamiseen, hallintaan ja kehittämiseen sekä palveluiden markkinointiin, myymiseen ja tilausten toimittamiseen.

Sinun ei ole pakko antaa meille henkilötietojasi, mutta mikäli päätät näin, emme mahdollisesti pysty tarjoamaan tai toimittamaan palvelujamme sinulle.

Asiakkaalla on oikeus kieltää markkinointi joko eroamalla sähköposteilla olevista linkeistä tai ilmoittamalla Puhujaksi asiakaspalveluun joonas(at)harimaa.com

Rekisteri pitää sisällään:
– harimaa.com -verkkokaupan asiakkaat
– harimaa.com -uutiskirjeen tilaajat
– harimaa.com -asiakkaat ja yhteydenotot

5. Rekisterin tietosisältö

Asiakasrekisteri sisältää osittain tai kokonaan seuraavia tietoja:
– Asiakkaan etu- ja sukunimi
– Yritysasiakkaan yrityksen nimi
– Sähköpostiosoite tai -osoitteet
– Postiosoite
– Puhelinnumero(t)
– Tiedot käsitellyistä tilauksista
– Tilausten seurantatiedot
– Asiakasnumero
– Osallistumistiedot valmennuksiin; osallistumisen peruuntuminen, toisen osallistujan ilmoittaminen tilalle, osallistujatodistukset tms.

6. Säännön mukaiset tietolähteet

harimaa.com rekisteriin pääsee tilaamalla maksutonta informaatiota (esimerkiksi ladattavan työkirjan, webinaarin, valmennuksen tai videoiden muodossa), liittymällä uutiskirjeen tilaajaksi tai ostamalla tuotteen tai palvelun. Asiakas luovuttaa yhteystietonsa ja suostuu samalla vastaanottamaan harimaa suoramarkkinointia, kunnes hän päättää lopettaa suoramarkkinointiviestien tilaamisen.

Tietolähteitä ovat asiakkaan itse syöttämät tiedot palveluihin rekisteröityessä tai asiakkaan kirjallisesti, puhelimitse tai sähköpostilla antamat tiedot asiakkaan pyytäessä lisää tietoa tai ostaessa palvelua tai tuotetta.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Harimaa Training voi luovuttaa asiakastietoja voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa.

Asiakkaan ostaessa jonkin verkkokaupan tuotteen, Harimaan yhteistyökumppanin tuotteen tai liittyessä uutiskirjeen tilaajaksi, on rekisterinpitäjällä oikeus ilmoitta tuotteen tai palvelun toimittamiseen tarvittavat tiedot yhteistyökumppanille. Asiakas saa halutessaan yhteystiedot kyseisestä yrityksestä ja heidän rekisteriselosteestaan.

Harimaa käyttää uutiskirjeissään Activecampaign-palvelua, jonka myötä tietoja saatetaan säilyttää EU:n ulkopuolella. Activecampaign noudattaa EU-U.S. Provacy Shield Framwork -säädöksiä (provacyshield.gov/list). Palvelun tietosuojasta tarkemmin: https://www.activecampaign.com/privacy-policy/ . Henkilötiedot ovat suojattuna henkilötietolain edellyttämällä tavalla.

8. Rekisteröidyn oikeudet

Tarkastus- ja oikaisuoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkistaa ja pyytää muutoksia häntä koskeviin rekisteriin tallennettuihin tietoihin. Tarkastusoikeutta koskevat yhteydenotot tulee tehdä Puhujaksi asiakaspalveluun sähköpostilla joonas(at)harimaa.com

Kielto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta varten. Kielto- ja oikaisuasioissa rekisteröidyn tulee ilmoittaa pyyntö osoitteeseen joonas(at)harimaa.com. Asiakas voi myös erota markkinointilistoilta markkinointiviestissä olevista linkeistä.

Sinun ei ole pakko antaa meille henkilötietojasi, mutta mikäli päätät näin, emme mahdollisesti pysty tarjoamaan palveluamme sinulle.

Tietojen poisto

Rekisteröidyllä on oikeus pyytään omien tietojensa poisto harimaa.com asiakasjärjestelmistä. Tietojen poistaminen edellyttää kirjallisen pyynnön asiakaspalveluun joonas(at)harimaa.com. Tiedot on poistettu, kun asiakas saa vahvistuksen sähköpostiinsa.

9. Rekisterin suojauksen periaate

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Vain määrätyt henkilöt pääsevät käsiksi tietoihin. Tietoihin pääsy edellyttää salasanan ja käyttäjätunnuksen käyttämistä.

Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä ja tiedostot on suojattu yritystoiminnassa normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä.

Uutiskirjeen tilaajien sähköpostiosoitteiden rekisteri on tallennettu Activecampaign -palveluun. Pääsy tietokantaan on rajoitettu käyttäjätunnuksilla ja salasanalla. Käyttöoikeus myönnetään vain salassapitovelvollisille ja henkilöille, joiden asemaan ja tehtäviin käyttöoikeus liittyy.

Hei, olen Joonas Harimaa ja autan sinua voimaantumaan ihmisenä, masteroimalla voittavat tavat osaksi arkea

Tervetuloa nettisivuilleni!

Ketoreseptit

Ketoreseptit

Balansoi keho Ketogeenisen tueksi

Balansoi keho Ketogeenisen tueksi

Miten Pudotat painoa ILMAN DIEETTEJÄ?

5 Sääntöä Painonpudotukseen

Täydellinen opas uneen ja nukahtamiseen

Täydellinen opas uneen ja nukahtamiseen

Rentoudu ja nuku paremmin

Rentoudu ja nuku paremmin

9 luonnollista tapaa balansoida hormonit

9 luonnollista tapaa balansoida hormonit

Mitä kehotyyppiä olet?

Mitä kehotyyppiä olet?

Miten luot harjoitusohjelman, joka toimii?

Miten luot harjoitusohjelman, joka toimii?

Täydellinen opas Viivyttely lopettamiseen

Täydellinen opas Viivyttely lopettamiseen

Top5 Tapaa rakentaa rutiini

Rutiini

Aloittelijan täydellinen opas ketogeeninen ruokavalio

Aloittelijan täydellinen opas ketogeeninen ruokavalio

Paranna Immuunipuolustusta

Paranna Immuunipuolustusta

Täydellinen opas aikaisemmin heräämiseen

Täydellinen opas aikaisemmin heräämiseen

Aihealueet

Yhteystiedot

Minut tavoittaa parhaiten sähköpostilla: harimaatraining(at)gmail.com

 

https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-64894615-1