Varaa Maksuton StrategiaSessio kalenteristani

Miltä sinusta tuntuisi elää PÄIVITTÄIN omaa unelma elämää TODEKSI? Ja kaiken lisäksi SAADA ASIOITA AIKAAN - ilman ajanhukkaa?

Varaa kalenterista 60 minuutin aika puhelulle, jossa autan sinua henkilökohtaisesti. Soitan sinulle sovittuun aikaan.

(Jos huomaat, että tälle viikolle ei ole vapaita- aikoja - varaa kalenterista suoraan aika seuraavalta viikolta. Tapaaminen on suosittu, joten suosittelen varaamaan tapaamisen varmistamiseksi 1-2 viikkoa eteenpäin. )

Puheluun osallistuminen ei sido sinua mihinkään.

Tarjoan vain ja ainoastaan henkilöille valmennustani, joita tiedän pystyväni auttamaan.

Katso alapuolelta asiakkaiden palautteita

Tää oli just sitä, mitä kaipasin. Oot hyvä jätkä. Oon tykänny. Tää oli just sellanen buusti, mitä tarvitsin. Valmennus on ollut juuri oikean mittainen. Paino on tippunut. Iltasyömiset on loppunut. Energiatasot on noussut ihan valtavasti valmennuksen aikana.

- Matti

Opin itsestäni, kehosta, liikunnasta, stressin poistosta yms. Projekti sisälsi paljon muutakin, kun vain painon pudottamista. Mielestäni suosikki asiani oli projektissa ehdottomasti tulos.

-Jenni

Opin liikkumaan valmennuksen aikana ihan eritavalla sekä katsomaan tarkemmin, mitä syön & mitä eri pakkaukset sisältävät. Pienessäkin ajassa saa aikaan paljon. Suosikkiasiani oli erilaiset kotitehtävät ruokaan ja liikuntaan liittyen

Opin valmennuksessa liikunnan merkityksen, suorituksen jälkeisen hyvän fiiliksen ja että pienellä ja tehokkaallakin treenillä saa tuloksia nopeesti. Treenit ja facebook-ryhmä oli parhaat jutut tässä valmennuksessa. Halusin saada rylläkän veks ja liikkumisen takaisin. Onnistuin siin eli pääsin tavoitteeseen. Voin suositella valmennusta kiireisille, mukavuudenhaluisille ja yrittäjille.

- Jukka