Asiakkaakseni tuli reilu kuukausi sitten nuori nainen, Jenni. Hänen tarkoituksenaan oli kiristää vartaloaan ja päästä parempaan kuntoon. Olimme kummatkin sitoutuneet hänen tavoitteeseensa 110 prosenttisesti.

Valmennusfilosofiaani kuuluu ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi, joten kartoitin Jennin tilanteen hyvin perusteellisesti, miten kannattaa aloittaa. ( Pystyykö Jenni harjoittelemaan miten, miten ruokailut, stressitasot jne..)
Lisäsimme Jennin normaaliin arkirytmiin 3 kertaa viikkossa liikunnan ja katsoimme aamupalaa kuntoon sellaiseksi että se alkaa tiputtamaan painoa, puhdistamaan kehoa ja saa energiatasot pitkälle päivään korkeaksi.

No tie ei kuitenkaan ollut helppo. Töitä tehtiin kovaa, mutta muutaman viikon jälkeen asiakas mursi varpaansa, joka vaikeutti harjoittelua. Ei tietenkään hidastanut, koska olimme päättäneet yhdessä että tavoitteeseen päästään.

No minkälaisia tuloksia saimme aikaan reilu kuukauden aikana:

Kuvista näätkin että painoa on lähtenyt ja elimistö on kiristynyt hyvin..

Mitoista näkee faktan..

Painoa tippui 5kg
Hartioiden ympärys pieneni 4cm.
Rinnanympärys pieneni 3.5cm
Vyötäröltä lähti 5cm
Lantiolta lähti 4,5cm
Reisistä kummastakin 2cm
Käsivarsista 1,5cm

Yhteensä ympärysmitoista lähti 20,5cm, joka on hyvä suoritus kuukaudessa.

Kunto koheni silmissä. Aluksi punnerrusten ja kyykkyjen tekeminen teki tiukkaa, mutta kuukauden aikana nekin alkoivat menemään todella helposti. Jennin yleinen olotila ja vireystaso nousivat silmissä ja oli ilo olla tukena. Jennissä arvostan hänen sitoutumistaan elämäntapamuutokseen ja oikeaan kovaan työhön.

Jennin mietteet valmennuksesta.

’’Kuukausi on lyhyt aika, mutta opin projektin aikana paljon uutta tietoa. Opin itsestäni, kehosta, liikunnasta, stressin poistosta yms. Projekti sisälsi paljon muutakin, kun vain painon pudottamista. Mielestäni suosikki asiani oli projektissa ehdottomasti tulos. Mitä on saanut itsestään aikaan kuukauden aikana! Motivaattorin, perheen ja kavereiden valtava tsemppaus sai liikunnan ja terveellisen elämäntavan tuntumaan mainiolta!Joonaksen antamia neuvoja olen käyttänyt päivittäin. Mieleenpainuvimpia neuvoja on yksi stressin poisto vinkki, joka todellakin toimii. Myös oman kehon olotilan tunnistamisen vinkkejä käytän tänäkin päivänä. Tottakai jatkan treenaamista ja terveellisiä elämäntapoja jatkossakin.
Aluksi tuntui, että painonpudotus olisi hankalaa. Oli paljon uutta tietoa, eikä aina ollut ihan varma tekeekö itse kaikki asiat täysin oikein, että tuloksia tulisi tarpeeksi. Kun pääsin homman ytimeen ja kunto alkoi kasvamaan oli treenaaminen ja terveellisien elämäntapojen noudattaminen kivaa!
Tämänhetkinen olotilani on hyvä. Tulen ehdottomasti jatkamaan terveellisiä elämäntapoja ja treenaamaan säännöllisesti. Sanontakin kuuluu: no pain no gain!’’

Menestyäksesi, sinun täytyy tehdä muutos. Muutos tuottaa kipua. Ilman kipua et pysty muuttumaan, vaan mieli hallitsee sinua ja et tule menestymään. Hallitse kipua niin tulet menestymään. / Joonas Harimaa / Lifecoach
https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-64894615-1