Voi pojat… Näin se vain on, useimmilla meistä on se. Useimmat meistä ei kuitenkaan ehkä edes tiedosta sitä!
Välillä tuntuu että kaikki suomalaiset kärsivät tästä…

No mistä?!
Epäonnistumisen pelosta!
Miksi epäonnistumisen pelko kalvaa melkein jokaista tavallista ihmistä?
Pelko siitä että jos nyt yritän… mitä toinen sanoo, jos en onnistu… jos kaikki meneekin mönkään…

Mitä sitten tapahtuukaan kun yrität kaikkesi ja kaikki meneekin mönkään?
Romahtaako KOKO elämäsi niskaan ja löydät itsesi viikon päästä asustelemassa veneen alla lasol pullon kanssa?

Joo-o, enpä jaksa uskoa.

Olen monta kertaa miettinyt omalle kohdalleni ’’mikä on pahin skenaario, jos nyt epäonnistun jossain?’’

– Olen tullut siihen tulokseen että pahinta on se että pitää katsoa itseään uudessa valossa ja oppia epäonnistumisesta, jotta ei toista samaa virhettä enää toiste.

– Toisena asiana olen huomannut että oman egon luoma uskomusjärjestelmä yrittää kovasti vieläkin ruoskia minua montun pohjalle itkemään ja säälimään itseäni. Tähän olen viimeisen 2 vuoden aikana oppinut muutaman eri tekniikan, kun tälläinen tilanne tulee päälle… Toinen niistä on läsnäolo harjoitukset ja toinen on tapping solution tekniikka, joiden avulla olen päässyt todella hyvin uskomusjärjestelmäni luomista emotionaalisista ’’lukoista’’ irti.

Näistä tekniikoista tulen kertomaan lisää tulevissa artikkeleissani.

(No mitäs tuo uskomusjärjestelmä sitten on? Se on sinun tämän hetken ajattelu ja käyttäytymismalli, millä tavalla olet tottunut toimimaan ja ajattelemaan asioista. Ego on taas se joka yleensä hallitsee tätä kaikkea prosessia. Kokonaisuutta kutsutaan myös nimellä, mieli )

Takaisin epäonnistumisen pelkoon ja sen selättämiseen…

Todellisuudessa tärkeintä on voittaa oma itsesi! Oletko kuullut koskaan sanottavan että se mitä ruokit, kasvaa? Tämä on niin totta!
Jos ruokit vain pelkkää epäonnistumista ja sitä että, ”miten kaikki nyt meni päin prinkkalaa” ”kuinka minä nyt tein virheen” ”olen surkea”, todennäköisesti koko maailma kääntyy sinua vastaan ja vaivut lasol pullon kanssa veneen alle…

Ei ketään ihan oikeasti kiinnosta jos nyt epäonnistut ja ajat vahingossa yksisuuntaista väärään suuntaan. Tällä maapallolla on 9 miljardia ihmistä ja pelkästään Suomessa on 5 miljoonaa… Luuletko että koko Suomen 5 miljoonaa ihmistä huomaa epäonnistumisesi ja jokainen nauraa sinulle? No ei todellakaan!
Eikä kukaan terve ihminen nauti siitä että epäonnistut. Tai jos nauttii, niin hän on todella TODELLA tiedostamaton tästä maailmasta ja maailmankaikkeudesta. Suosittelen miettimään, haluatko oikeasti kuunnella sellaisia ihmisiä ympärilläsi, jotka toivovat vain sinulle pahaa ja nauravat epäonnistumisellesi?

Todellisuudessa olemme vain todella pieni osa tätä maailmaa ja me elämme vain kerran.  Miksi emme ottaisi vähän epämukavia riskejä siihen suuntaan, mikä saattaisi viedä meitä eteenpäin? Yrittäisimme edes…

Tärkeintä on jatkaa epäonnistumisen jälkeen eteenpäin, niin että olemme oppineet epäonnistumisesta. Tämän kaiken jälkeen olet todella vahvoilla ja tulet kävelemään voittajana maaliviivan yli!

Jokainen voittaja,
Jokainen menestynyt yrittäjä,
Jokainen menestynyt ihminen on epäonnistunut joskus!

– Joonas

https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-64894615-1